Servis kompresora auto klime u Zagrebu

Servis auto klima kompresora iziskuje značajnije troškove od redovnog godišnjeg servisa klime koji traje od 30 minuta do 45 minuta i cjenovno je puno prihvatljiviji. Neredovitim održavanjem može doći do nedostatka ulja ili rashladne tvari, godišnjim održavanjem smanjuje se mogućnost pojave problema.

Zašto odabrati nas?

Za servis kompresora klime za automobile koristimo profesionalne alate i opremu te ulje i rashladni plin koji odgovaraju određenom teretnom, poslovnom ili osobnom vozilu te vrsti klime koja se u njemu nalazi.

Dugovječnost i tradicija

Već 20 godina smo vjerni partner brojim poslovnim i privatnim korisnicima iz Zagreba i šire.

Iskustvo

U našem dugom radnom vijeku konstantno učimo i unaprjeđujemo naše radne metode kojima gradimo iskustvo dugo 20 godina.

Kvaliteta

praćenjem kretanja na tržištu stalno smo u potrazi za kvalitetnim alatima i opremom koje koristimo prilikom obrade vaših automobila.

Znanje

Praćenjem trendova i promjenama u auto-industriji stalno se educiramo i unaprjeđujemo naša znanja.

Brzina

Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mjestu, prilagođavamo se vašim vremenskim rokovima kako bi u najkraćem roku obradili automobil i prilagodili se brzinom vašim obavezama.

Cijena

Dobri odnosi sa dobavljačima i dugovječnost na tržištu omogućuje nam formiranje konkurentnih cijena.

Nazovite odmah i rezervirajte

Ne čekajte zadnji čas, nazovite nas odmah i rezervirajte prvi slobodan termin.
01 2062 844

Servis kompresora auto klime
- Zagreb - najbolja ponuda!

Servis kompresora auto klime jedan je od najvećih popravaka koje možemo napraviti na auto klimi. Kompresor automobilske klime pogonski je dio koji tlači plin za hlađenje. Temperatura plina tad počinje rasti istovremeno s tlakom. Rashladni plin koji se nalazi unutar sustava dolazi do kondenzatora. U kondenzatoru se plin hladi na temperaturu okoliša i dalje se širi. Širenjem mu temperatura dodatno pada. Plin koji je pod tlakom i ohlađen se širi i temperatura mu nastavlja padati.

Najčešći kompresori u automobilima su klipni kompresori i imaju stalni pritisak tlaka. Ovaj tip kompresora ima nagnutu pogonsku ploču i klipnjače koje se povlače u intervalima ili guraju klipove. Na remenu kompresora je kvačilo koje djeluje elektromagnetski. Kvačilo svojim djelovanjem određuje temperaturu tlaka na izlazu.

Servis kompresora auto klima je složen postupak. S obzirom na to da se kompresor sastoji od više različitih dijelova koji čine cjelinu. Popravak kompresora auto klime je utoliko jednostavniji jer je rijetkost da se mora popraviti ili zamijeniti cijeli kompresor. Češće se radi o popravku ili zamijeni samo jednog od dijelova kompresora.
Savjet! Redovnim održavanjem auto klime osiguravate pravilan rad kompresora klime. Prilikom redovnog servisa mijenjamo ulje u motoru klime, odnosno kompresoru. Vadimo i pročišćavamo plin te nadopunjujemo potrebnu količinu te mijenjamo filter.

Promjene na radu kompresora se rijetko mogu osjetiti u automobilu stoga je redovno održavanje auto klime izrazito potrebno kako bi prevenirali veću štetu. Kompresor se sastoji od dijelova te se redovnim održavanjem promjene mogu jednostavno uočiti i jedan od dijelova kompresora se jednostavno promijeni.

Rijetki su slučajevi u kojima se dogodi da u potpunosti cijeli kompresor pregori i potrebno ga je mijenjati cijelog. Najčešći kvar na kompresoru klima uređaja je utjecaj korozivne kiseline na materijal od kojeg je kompresor izrađen. Kompresor klime je u kvaru kada se počne paliti i gasiti s malim razmacima. Ovakve promjene na kompresoru možete osjetiti na radu motora koji se pojačava odnosno smanjuje. Promjene se posebno osjete na slabijim autima. Uzastopno paljenje i gašenje se događa zbog nedostatka tlaka u rashladnom sustavu klime. Zbog smanjene količine rashladnog plina ili drugih razloga koji su vezani uz rad automobila.
Cilj nam je vaše zadovoljstvo nakon svakog odrađenog posla. Ponosimo se našim stručnim zaposlenicima i tradicijom koju smo izgradili. Veselimo se suradnji s vama.

Nazovite na vrijeme! Obavite redovno godišnje održavanje klime prije ljeta.

Sumnjate li u smanjeni kapacitet rada - potreban je pregled sustava.

Vaša klima grije ili ima neugodan miris - popravit ćemo ju u kratkom roku.

Nazovite nas za rezervaciju termina i dolazak. Posjetite nas na Ferenščici.

Odvezite se u automobilu koji ima potpuno siguran klima uređaj.

Nazovite odmah i rezervirajte

Ne čekajte zadnji čas, nazovite nas odmah i rezervirajte prvi slobodan termin.
01 2062 844

Kako do nas?

Čekamo vas u našem servisnom centru u Ferenščici. Nazovite i predbilježite se za servis auto klime sada. 

Telefon:

01 2062 844

adresa:

II. Ferenščica, IV. odvojak, br. 11

radno vrijeme:

Pon-Pet od 8,30-16,30h
Sub od 8,30-12,00h

© Sva prava pridržana 2021.